200 g sviesto
stiklinė cukraus
3 kiaušiniai
2 stiklinės miltų
400 g varškės
2-3 šaukšteliai vanilinio cukraus
Pirmiausia pasigaminame trupininę tešlą: sviestą reikia sutarkuoti burokine tarka (todėl rekomenduoju jį prieš tai atšaldyti), tada sumaišome su puse stiklinės cukraus bei miltais. Pirštais viską gerai sutriname, kol gaunasi tokie trupiniai, panašūs į šlapią smėlį.
Įdaras: varškę gerai išmaišom (geriausia mikseriu) su likusia puse stiklinės cukraus, vaniliniu cukrum bei kiaušiniais.
Į kepimo formą sudedam pusę tešlos, tada per vidurį - varškės įdarą, o ant viršaus - likusią dalį tešlos. Kepame 200 C orkaitėj apie 1 valandą.
...tikrai labai skanus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą