Sudėtingiausia man viso darbo dalis buvo pasigaminti gerą cukrinę masę (pastiliažą) ir gražiai apdengti ja tortą. Atrodė misija neįmanoma, bet aš gi užsispyrus ir trūks plyš turėjau sau įrodyt, kad sugebėsiu. Kadangi prieš tai jau domėjausi įvairiom tortų dengimo masių gaminimo technikom, skaičiau nuostabius tortus gaminančių merginų/moterų diskusijas forumuose, tai galiausiai nusprendžiau pasirinkti vieną receptą iš Supermamų forumo (ten jis pavadintas "pastiliažas pagal Cypciuką"). Masė pavyko. Galima rasti skirtingų receptų gėlyčių, figūrėlių lipdymui ir tortų dengimui, bet aš iš tos pačios dariau ir gėles, ir dengiau tortą. Pasimokiau tik vieno dalyko: jei jau masė iškočiota - reikia tuojau pat ją ir dėti ant torto, nepalikti net kelioms minutėms ant stalo. Nes labai greti pradeda džiūti, kietėti.
Ir štai mano rezultatas, kaip pirmam kartui, sakyčiau visai neblogas :). Viršus - "Rafaelo", apačia - "Snickers".
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą